ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN
'T VEERHUYS


FEESTELIJK

Wij bieden een tweetal zalen (Dreamplaza & Schipperplaza) als trouwlocatie waar romantiek en emotie in een stijlvolle ambiance samenkomen.

DREAMPLAZA heeft een capaciteit van 225 personen en omvat het gebruik van 22 tafels (ongeveer 160 cm), 120 stoelen, drie stoelen Drie buffettafels en vijf statafels. I.v.m. de brandweergolven kunnen niet langer 'obstakels' in de ruimte zijn. Je kunt er een gratis kopen voor een kleine vergoeding. De kamer heeft ongeveer 4 streamgroepen van 16 Ampere. Eén groep aan de bar en 3 groepen verdeeld over de hal. De maximale belasting per groep is 3600 Watt.

SCHIPPERPLAZA  heeft een capaciteit van 80 personen en omvat het gebruik van 6 tafels (160 cm), 40 stoelen, een bank, drie buffettafels en drie statafels. Andere opties kunnen op uw verzoek worden gekocht tegen een kleine vergoeding.

Op deze manier “bouwt” u uw eigen privéfeestje! De catering en verzorging daarvan is geheel in eigen handen. (De verkoop van eigen consumpties is niet toegestaan!)

ZAKELIJK

Grote en kleine bedrijven vinden hun weg naar ‘T Veerhuys voor hun zakelijke evenementen. Wat dacht u van een informele borrel, training, jubilarissen, congres, vergadering of bedrijfsfeest? Of een diner met uw relaties in de sfeervolle hoofdzaal?

Iedere aangelegenheid kent een ander programma en u heeft ongetwijfeld specifieke wensen over de eventuele invulling. Wij gaan daarom graag met u in gesprek om tot een passend resultaat te komen. Wij ontzorgen u volledig en zorgen voor een fantastisch eindresultaat.

CATERING

Door middel van catering, styling en decoratie kunt u de puntjes op de i van uw feest zetten. Waarschijnijk heeft u zelf al voldoende wensen wat betreft de catering, wij helpen u graag verder met het uitkiezen van een culinair hoogstandje dat past bij uw feestelijk gelegenheid.

Wij bieden een ruime keus uit diverse keukens zoals o.a

Hollands Buffet
Surinaams Buffet
Indiaas Buffet
Pakistaans Buffet
Italiaans Buffet
BBQ Buffeten
Turks Buffet
Afghaans Buffet
Chinees Buffet
Diverse Buffetten naar wens realiseerbaar.

Wilt u geen buffet, wij kunnen ook diverse warme en koude hapjes, bittergarnituren etc. voor u regelen.

Heeft u speciale wensen met betrekking to allergieen of speciaal dieet. Geen probleem.
Onze proffesioneel team staat klaar om u hierin te begeleiden en een menu voor u samen te stellen.

Al onze buffetten kunnen ook halal geserveerd worden.

ROUW ARRANGEMENT

Bij het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Naast alle emoties moet er binnen en korte
tijdsbestek veel geregeld worden. Na een uitvaart kunt u bij ‘T Veerhuys in alle rust terecht voor een koffietafel / condoleance, waarbij u samen met familieleden en vrienden de overledene kunt herdenken.
Wij nemen u graag deze zorg uit handen door bij te dragen aan een waardig en stijlvol afscheid.